Kinectforce élettartam garanciája azon termékekre terjed ki, melyek weboldalunkon ez feltűntetésre került . Amennyiben ezen termékek, vagy egyes részeik meghibásodnak, köszönhetően a hibás alapanyagnak, vagy a gyártás során bekövetkezett emberi mulasztásnak, úgy a Kinectforce megjavítja, vagy kicseréli az érintett terméket, vagy  meghibásodott részét.

Ehhez, kérjük keresse föl cégünket az alábbi elérhetőségeken:
e-mail: rendeles@edzomaszk.hu
tel.: +3630 852 8658

A garancia érvényesítése céljából, kérjük, hogy a terméket, melynek működésében hiba lépett föl, illetve a vásárlást igazoló számlát szíveskedjen rendelkezésünkre bocsájtani.

A garancia nem terjed ki a következőkre:

  • nem rendeltetésszerű használatból eredő hibára
  • külső erőszakos behatás érte a terméket: ütés,feszítés,fúrás,vágás,marás,savazás…
  • egyes részei módosítva vagy átalakítva lettek
  • helytelenül lett alkalmazva a termék: beltéri termék kültéri felhasználása
  • szélsőségesen elhasználódott termékre
  • akkumulátorra.

Jelen garancia kizárólag javításra, vagy cserére vonatkozik és nem terjed ki a hibásan működő termék eltávolítására, szállítására, illetve az eltávolítás során okozott károkra, emberi erőforrásokra, vagy a hibásan működő termékből fakadó elveszett bevételre, időkiesésre, egyéb vagyoni és nem vagyoni jellegű károkra,illetve  a teljes felelősség nem haladhatja meg a termék vételárának összegét.

Fontos:                                                                     

Mielőtt használatba veszi a terméket minden esetben olvassa el a használati utasítást, illetve tájékozódjon honlapjainkon a termék adottságait/használatát illetően.