Mindig van feljebb. Profi sportolóként minden edzésen azon dolgozol, hogy egyre jobban teljesíts. Hogy olyan erős légy, akár az oroszlán. Kemény, mint a szikla. A kitartásod jelenti a sikered kulcsát. De van egy eszköz, aminek a segítségével olyan szinteket is elérhetsz, amikről nem is álmodtál. Ez az FDBRO PRO Air Filter edzőmaszk.

A sportban az a legfelemelőbb, hogy először azt érezzük meg, hogy a testünk ereje véges. Hogy kifáradunk, hogy az izmaink fájdalmasan megfeszülnek egy jó edzés után. De aztán folytatjuk. Megyünk tovább, és a következő leckében megtanulod, hogy bár az erőd véges, de még korántsem ismerted meg, hogy hol vannak a határai. Mert minden nappal jobban bírod, messzebb mész és erősebb vagy. Mert a határaid veled együtt változnak.

A felkészülés – versenyfutás az idővel

Amikor versenyre készülsz, általában szoros edzéstervet és étrendet tartasz, és egyetlen percre sem veszed le a tekintetedet a célodról. Hiszen viszonylag rövid időd van rá, hogy egy legyél a legjobbak között. Ehhez pedig összpontosítanod kell az energiáidat.

A felkészülési idődnek minden napját gondosan megtervezheted, mégis bármikor történhet olyasmi, ami megtorpanásra késztet. Legyen az egy sérülés, egy betegség, vagy magánéleti zűrzavar: az, hogy meg tudsz-e vele küzdeni időben, és tudod-e ott folytatni, ahol abbagytad, sorsdöntő lehet. A felkészülési idődbe mindig kalkulálnod kell a váratlan eseményekkel is.

Nem mindegy tehát, hogy hogy használod ki a rendelkezésedre álló időt. Megteszel-e mindent, hogy egységnyi idő alatt a lehető legtöbbet hozd ki magadból. Hogy egy órányi edzés során mennyit fejlődsz.

Magaslati környezet szimuláció az FDBRO PRO Air Filterrel

Itt jön képbe az FDBRO PRO Air Filter edzőmaszk. Ezt az eszközt azoknak a sportolóknak fejlesztették ki, akik nem akarják a véletlenre bízni a felkészülést. Akiknek fontos, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból minden alkalommal, amikor lemennek a pályára vagy a terembe. Azoknak, akik keresik a lehetőségét a még nagyobb kihívásoknak és a még nagyobb győzelmeknek.

Az FDBRO PRO Air Filter egy edzőmaszk, ami a magaslati levegőn történő edzés kihívását szimulálva segít a testednek és a szellemednek, hogy megtanulj keményebben küzdeni. A fokozatot te állíthatod be a felkészültségi szintednek megfelelően, ezért a saját igényeidhez mérten emelheted a tétet, amikor készen állsz rá.

Az edzőmaszk segítségével anélkül is hegymenetben érezheted magad, hogy költséges külföldi edzőtáborba mennél vagy kimozdulnál az edzőteremből. Ugyanannyi edzéssel jobb eredményeket fogsz elérni, mert a testedet és az elmédet is hozzászoktatod az extrémebb kihívásokhoz. Így a normál megterhelés gyerekjáték lesz a számodra.

További előnyök

Az edzőmaszkban végzett sporttevékenység közben nem csak azok az izomcsoportok dolgoznak, amelyekre az edzésedet építed. Használata közben erősödik a rekeszizom és nő a tüdőkapacitás is. Kitolhatod az izmok savasodásának idejét. A levegőellenállás szintjének egyéni meghatározása miatt biztonságos és teljes mértékben személyre szabható a használata.

Az edzőmaszkot bárhová magaddal viheted, mivel igazán kis helyet foglal és nagyon könnyű. Egyszerű a tisztántartása, a külső fedelet és a pántot pedig lecserélheted, ha szükséges. 3 méretben, antiallergén anyagból készült. Az anatómiailag kialakított hüvely tökéletesen passzol minden arcformára és garantáltan nem csúszik el edzés közben. Télen, kültéren végzett edzéseken megóv a hideg levegő beszippantásával járó esetleges betegségek kialakulásától, hiszen az edzőmaszkban a kilélegzett, meleg levegőt szívod be.

Kiknek ajánljuk?

Csak azoknak a sportolóknak ajánljuk, akik valóban komolyan veszik a saját eredményeiket és fejlődésüket. Tulajdonképpen nem számít, milyen sportban jeleskedsz, az edzőmaszkot ugyanis bármilyen kardio jellegű edzésen kiválóan használhatod, ezért akár úszóknak is remek választás lehet a szárazföldi bemelegítések és levezetések ideje alatt.

Vedd a kezedbe az irányítást és növeld a tétet az FDBRO PRO Air Filter edzőmaszkkal, hogy biztosan te legyél a legjobb.