A FDBRO PRO Air Filter magaslati környezetet szimuláló edzőmaszk lehetőséget ad, hogy hatékonyabbak legyenek az edzéseid és minél előbb elérd a célodat. Most eláruljuk, hogyan járulhat hozzá egy eszköz mindehhez!

Bármilyen sportot is űzöl, biztosan megfigyelted, hogy az igazi profik időnként, többnyire különleges megmérettetésekre készülve, a szokásosnál komolyabb kihívások elé állítják magukat:  a testüket, a kitartásukat, a mentális képességeiket. Ezeknek a rövid, de kemény időszakoknak ugyanis óriási haszna van a fejlődésükre nézve.

Ilyenkor az izmaikat és a szellemüket is olyan próbatételnek teszik ki, ami teljes összpontosítást igényel. Ezek a helyzetek olyan tapasztalatban részesítik a sportolókat, melynek köszönhetően normál körülmények között is könnyebben nyújtsanak jó teljesítményt.

Hogyan profitálhatsz ebből hobbi sportolóként?

Ha egyelőre nem világbajnoki címre gyúrsz, de vannak olyan kitűzött céljaid a sport terén, amelyek eléréséért kőkeményen harcolsz, akkor érdemes eltanulnod ezt a trükköt a profiktól. Neked senki sem fizeti ki a menő edzőtábort és nem teheted meg, hogy egy héten akár 7-szer, több órán keresztül csak az edzés legyen fontos a számodra. Hiszen dolgoznod kell, esetleg iskolába jársz, nem a sport a főállásod. De ne csüggedj, van megoldás!

Ma már számtalan olyan, sportolóknak szánt eszközt találhatsz, amik segítenek, hogy rövidebb idő alatt nagyobb eredményeket érhess el. Ha az állóképességedet és a teljesítményedet szeretnéd hatékonyan javítani, akkor az FDBRO PRO Air Filter edzőmaszkot neked találták ki!

Mit tud az FDBRO PRO Air Filter edzőmaszk?

Ezt az edzőmaszkot arra fejlesztették ki, hogy a magaslati környezet nehezített megterhelését szimulálja. Fontos tudnod, hogy a beáramló levegő mennyiségét te szabályozhatod, tehát ha úgy érzed, hogy változtatnod kell a beállításokon, akkor ezt nyugodtan megteheted. Ahogy a sportban mindig, ennek a maszk használatakor is az az alapszabály, hogy épp csak akkora legyen a megerőltetés számodra, ami éppen csak egy kicsit visz túl a komfortzónádon.

Az edzőmaszk pedig megadja neked ehhez a lehetőséget. Az ellenállás szintjének változtatásával kitolhatod az izmok savasodásának kezdetét. Amellett, hogy növeled a tüdőkapacitásodat, még a rekeszizmaidat is edzed. 

Télen a kültéren végzett edzéseknél különösen jó szolgálatot tehet, hiszen a kilélegzett, langyos levegőt szívod vissza a maszkból, nem pedig a jéghideget. Ezzel elkerülheted a torokfájást és a hideggel való érintkezés egyéb kockázatait. 

Szinte mindegy, milyen sportot űzöl, az edzőmaszknak mindenképpen hasznát veheted. Még az olyan speciális közegben zajló sportágak esetében is, mint amilyen az úszás, támaszkodhatsz az edzőmaszk pozitív hatásaira. Csak nem a medencében, hanem a szárazföldi bemelegítések és a levezető, kardio edzések alatt.

Technikai jellemzők

Az FDBRO PRO Air Filter edzőmaszkot 3 különböző méretben dobták piacra, hogy mindenki megtalálja közöttük a tökéletesen illeszkedő és kényelmes darabot. 70 kg-ig az S-es méretet érdemes választanod, 70 kg és 100 kg között az M-es lesz a megfelelő, efelett pedig az L méretre lesz szükséged.

Ultrakönnyű kivitelezésének és anatómiailag kialakított hüvelyének hála nem csúszik le az arcodról akkor sem, amikor a legkeményebben edzel. Antiallergén anyagokból készült, tisztántartása pedig kimondottan egyszerű, hiszen néhány mozdulattal szétszedheted. A külső fedél és a pánt cserélhető szükség esetén. 

Ha te is szeretnéd kihozni a maximumot az edzéseidből, szerezd be az FDBRO PRO Air Filter edzőmaszkot. Legyen ez az év a határaid átlépésének éve!