A modern technológiának köszönhetően ma már rengeteg olyan eszköz áll rendelkezésedre, amik elősegítik a fejlődésedet. Megmutatjuk a TOP 5 sporteszközt, amikkel garantáltan eredményesebb lehetsz, bármilyen sportot is űzöl.

Ezek az eszközök persze nem fogják helyetted elvégezni a feladatokat. Nem mennek le helyetted a terembe vagy a pályára, nem fogják le a kezed, mielőtt beleharapnál a cukortól csucsogó süteménybe. A munkát neked kell beletenned a sportba.

De vannak olyan sporteszközök, okos és hatékony kiegészítők, amelyek segítségedre lehetnek abban, hogy megtartsd a fókuszt. Hogy alaposabban megismerd a testedet, a szükségleteidet. Hogy megtudd, hogyan tudod a legtöbbet kihozni magadból.

  1. Aktivitásmérő

Egy aktivitásmérő karkötő nem jelent túl nagy beruházást, mégis rengeteg hasznos funkciót kapsz általa. Méri a pulzusodat, a megtett lépéseid számát, még az alvásod minőségét is ellenőrizheted vele.

Ezek az információk nem csak az általános egészségi állapotod megfigyelése szempontjából fontosak. Ha javítani szeretnél a teljesítményeden és szeretnél eredményesebb lenni a sportban, akkor nagyon fontos, hogy odafigyelj magadra. Az atkív időszakaid mellett azzal is törődnöd kell, hogy megfelelően kipihend magad, amikor annak van itt az ideje.

  • Okos palack

A megfelelő mértékű vízfogyasztás rengeteg sportolónak okoz fejtörést. Ma már sok esetben nem csak az a probléma, hogy túl kevés vizet fogyasztunk. A hordozható kulacsok elterjedése és a folyadékbevitel fontosságának hangsúlyozása célba ért. Odafigyelünk, hogy eleget igyunk. Csakhogy könnyen eshetsz túlzásba is.

Ma már azonban léteznek olyan okos palackok, amelyek a testfelépítésed és az aktivitásod alapján megtervezik a személyre szabott vízfogyasztási célodat. Egy szenzor segítségével érzékelik, hogy mennyi vizet fogyasztottál, az adatokat pedig továbbítják a telefonodra. Majd egy applikáció segítségével nyomon követheted az eredményeidet.

  • Intelligens testösszetétel-elemző mérleg

Egy intelligens mérleggel nem csak a testsúlyod változását figyelheted meg. Attól függően, hogy milyen árkategóriájú terméket veszel, változatos plusz funkciók közül választhatsz. Egyes típusok képesek kiszámolni a kalóriaigényedet és a testzsírszázalékodat. Mérheted az izomtömegedet, vagy a zsigeri zsír mértékét.

  • Edzőmaszk

Az edzőmaszkok nincsenek összeköttetésben a telefonoddal és nem küldenek információt a szívműködésedről a felhőbe. Ezt az eszközt nem arra találták ki, hogy mérőszámokkal gazdagítsa a felkészülésedet.

Az edzőmaszk közvetlenül gyakorol hatást a hatékonyságodra és a kitartásodra. A magaslati levegőt szimuláló edzőmaszkok bizonyítottan jó hatással vannak az állóképességre és a tüdőkapacitásra.

Használd a tudományt és a természet adta lehetőségeket, és legyél erősebb és gyorsabb, mint valaha! Az edzőmaszk segítségével kitolhatod az izmok savasodásának kezdetét. Az edzőmaszk rendszeres használatával felkészíted a testedet az extrém megterhelésre.

  • Az alkatodnak megfelelő sportruházat

Hihetetlen mértékben javíthat a teljesítményeden a megfelelő, jóminőségű sportruházat. Legyen szó cipőről, fehérneműről, vagy felsőruházatról nagyon fontos, hogy tökéletesen passzoljon az alakodhoz és a szükségleteidhez.

Amellett, hogy mindig az évszaknak és az időjárási viszonyoknak megfelelően öltözz az edzéseken, mindig ügyelj rá, hogy a ruházatod ne gátoljon a kényelmes mozgásban. Olyat válassz, ami a bőrödnek is kellemes és segíti az izzadság elvezetését.

A sérülések megelőzésében különösen fontos szerepe van a jó sportcipő kiválasztásának. Sportágtól és a lábad anatómiai igényeitől függően válaszd ki a neked valót. Hölgyek esetében pedig különös figyelmet kell fordítani a kényelmes tartást biztosító melltartó kiválasztására.

Rengeteg remek eszköz áll rendelkezésedre, amivel javíthatsz az eredményességeden. Az általunk javasolt sporteszközöket bármilyen sportág űzése során kiválóan alkalmazhatod. Nézz körül a webáruházunkban is, ahol további szuper eszközöket találhatsz az élvezetesebb sportoláshoz.