Az igazi profik nem nyugszanak, míg le nem győzik önmagukat. Az élsport nem való akárkinek. De miközben hajtasz a jobb eredményért, ne felejts el vigyázni mindarra, amit már elértél. A Kinectforce PRO masszázskészülék ebben lesz a segítségedre.

Ismered az érzést, amikor egy-egy nagyobb megmérettetésre készülve minden percben az izmaidon és a teljesítményeden van a fókuszod. Ilyenkor sokunkkal megesik, hogy elszámítjuk a határainkat és túltoljuk az edzést, túlzott igénybevételnek téve ki az izmainkat. Márpedig egyetlen élsportoló sem engedheti meg magának, hogy hosszabb időre kiessen az edzésekből, esetleg olyan sérülést szerezzen, ami hosszú távon megkeseríti majd az életét.

Élsportolóként éppen ezért valószínűleg rendszeresen jársz sportmasszőrhöz, de biztosan te is tapasztaltad már, hogy időnként jól jönne egy gyors segítség is. Jó hírem van, mert többé nem kell várnod erre!

Egyetlen egyszerű eszközzel a gyorsabb izomregenerációért

A Kinectforce PRO masszázskészülék a K-F. technológiának köszönhetően percenként akár 4800 ütést is képes leadni. A vibrációs készülék hatékonyan oldja fel az izomfeszességet, ugyanakkor a vérkeringés serkentésével nemcsak az izomlázzal járó kellemetlenséget enyhíti, de a fáradt izmok regenerációját is elősegíti.

Ez azt jelenti, hogy ezzel a kis trükkös szerkezettel mindössze néhány perc alatt képes leszel visszanyerni a lendületedet edzés után vagy közben. Mindezt biztonságosan, hiszen nem kell azért aggódnod, hogy túlhajtod magad és nem kell félned egy szerencsétlenül végrehajtott, túlerőltetett nyújtásból eredő izomszakadástól sem.

Könnyű társ az edzéseken

Szerencsére a Kinectforce PRO termékfejlesztői elég jól ismerik az élsportolók életmódját, ezért olyan eszközt alkottak meg, amelyet könnyen bedobhatsz az edzőcuccod mellé és bárhova magaddal is viheted. Alig több mint 1 kg-os súlyával nem jelent különösebb plusz terhet, különösen akkor, ha azt is számításba veszed, hogy egy képzett sportmasszőrt helyettesítesz ezzel a kompakt kütyüvel.

Az akkumulátoros kivitelezésnek köszönhetően valóban bárhol és bármikor használhatod. Így akármilyen sportágban is jeleskedsz, a Kinectforce PRO masszázskészüléket biztosan magaddal viheted az edzésekre. Kimondottan halk (45 DB) működésének hála feltűnésmentesen lazíthatod ki vele a görcsölő, letapadt vagy fáradt izmokat.

Hogyan használd?

Bár 30 kezelési fokozatból és 6 különböző fejből választhatsz, hogy biztosan a megfelelő ingerekkel segíthesd elő a sejtszintű aktivitásfokozást, a Kinectforce PRO masszázskészülék használata meglehetősen egyszerű. A kijelzőn elhelyezett gombokkal egyszerűen kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő erősségi fokozatot és az akkumulátor töltöttségi szintjét is ellenőrizheted.

A 30 fokozat lehetővé teszi, hogy az eszközt nagyon finoman szabályozhasd az adott izomcsoportnak és az állapotodnak megfelelően. Könnyedén beállíthatod majd a tökéletes erősséget.

A 6 különböző kialakítású fej között megtalálod az olyan, különleges törődést igénylő izomcsoportokra specializált változatokat, mint:

  • a hát-, mellkas- és csípőizomzatra,
  • a gerinc melletti izmokra, a nyak és a váll izomzatára – tehát a különösen érzékeny, vagy csontos testtájakéra,
  • a derék-, hát- és karizmokra,
  • a lágy szövetekre,
  • a mélyszöveti masszázs elősegítésére az akupunktúrás pontokra, inakra és izületekre, a tenyérre és a sarokra,
  • valamint a teljes test csontjaira és izmaira…

… kifejlesztett masszírozófejeket.

Hogy garantáld az izmok jóllétét

Ne feledd, a versenysporttal járó erősebb terhelésért cserébe fokozottan ügyelned kell az ínszalagok és az izmok megfelelő karbantartására is. Válaszd a Kinectforce PRO masszázskészüléket, hogy mindig veled legyen egy sportmasszőr, amikor szükséged van rá. Ne hagyd, hogy bármi megállítson!