Amikor elkezdtünk sportolni, több dolog miatt is belevághattunk: vannak, akik saját maguknak akartak bizonyítani, és vannak, akik alakformálás miatt kezdték el. Nincsen jó vagy rossz oka annak, hogy miért kezdtünk el sportolni, hiszen a mozgás öröme bárkinek a következő szintre emelheti az életét.

Azonban ezt a lelkesedést könnyen letörhetik a fájó ízületek vagy egyéb fizikai korlátok. Sokaknak kellett már abbahagynia a sportot az ízületi problémák miatt. Ezért ha te is küzdesz hasonló terhekkel, joggal aggódsz. Viszont van egy jó hírünk: nem kell feladnunk a sportolást a fájdalmaink miatt.

Egy masszőr, ami a nap 24 órájában a rendelkezésedre áll

Bemutatjuk a Kinectforce PRO masszázskészüléket, amivel bármikor át tudod masszírozni az ízületeidet. Rengeteg beállítás közül válogathatsz, így biztosan meg találod rajta azt a módot, ami ideális a fájdalom csillapításához: 30 féle mód közül válogathatsz, amik a percenkénti ütések mennyiségét szabályozzák.

Ezáltal akkor is megtalálod a számításaidat, ha csak egy kicsit át akarod mozgatni az ízületeidet, és akkor is, ha egy intenzív masszázzsal lazítanád fel a letapadt izmokat.

Ugyan a Kinectforce PRO masszázskészülék nem helyettesíti egy masszőr tudását és tapasztalatát, de ennek a masszáskészüléknek áll a teljesítménye a legközelebb egy szakember által végzett masszázshoz.

A masszáskészüléket bármikor előveheted, amikor csak kedved tartja. Ez sportolás közben esett sérüléseknél jól jöhet, mivel egy friss húzódás vagy izomláz fájdalmait könnyebben lehet csillapítani, mint egy pár napos sérülést.

Minden izomterülethez más fej tartozik

Mivel a testben az izmok szerkezete eltérő, ezért a Kinectforce PRO masszázskészülékhez is különböző fejeket adunk. Minden masszázsfej más területhez lett kifejlesztve, így a készülék ideális masszázsélményt tud nyújtani a test minden pontján.

Gömb alakú fej – nagyobb terjedelmű izomtömegekhez: a nagy kierjedésű izmok megmozgatásához olyan fejre van szükség, amiben elég erőt tud kifejteni a gép. A gömb alakú masszázsfej tökéletes erre a célra. Használható a hátízületekre, a lapockára, a csípőre és a derékra is.

Ásó alakú fej – a test minden területén használható: az ásó alakú fej egy egyedi masszázsélményt nyújt, ami minden ízületre jó hatással lehet.

U-alakú fej – nyakhoz, csontokhoz, vállakhoz: vannak olyan részek a testen, amit valósággal körbe kell fogni ahhoz, hogy meg tudjuk őket mozgatni. Ezekhez a területekhez kiváló választás az U-alakú fej.

Tompa fej – a test minden területén használható: inkább olyan masszázsra vágynál, ami kisebb tompa jellegű ütésekkel lazítja az izmokat? A tompa fej ideális erre a célra.

Nyomó fej – lágyabb ízületekre: a nyomó fej alakja hasonlít a hüvelykujj formájához, így mélyebb nyomó mozdulatokat tud imitálni. Tökéletes választás olyan ízületeknél, amik lágyabbak, ezáltal érzékenyebbek is egyben.

Bullet fej – mélyebb ízületekre: vannak olyan izmok a testünkben, amiket nehezebben lehet elérni. Ezekhez a területekhez erősebb mozdulatokra van szükség. A Bullet fejjel és a megfelelő intenzitású móddal gyerekjáték megdolgozni ezeket az izmokat.

Könnyed használat

A készülék súlya mindössze 1,67 kilogramm. Ezáltal nem igényel nagy erőkifejtést a használata, és a szállítása sem okoz gondot. A készülék lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, ergo nincs szüksége vezetékes csatlakoztatásra. Egy töltéssel akár 6 órát is használhatjuk a készüléket.

Amennyiben más sportolást könnyítő készülékek és kiegészítők is érdekelnének, vess egy pillantást webáruházunkra!