Grape Vital, (BIO) fertőtlenítő spray

1.900 Ft

Elfogyott

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő.

Elfogyott

Cikkszám: GRAPE-VITAL Kategóriák: ,

Leírás

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő, gombák, baktériumok, spórák, vírusok és egysejtű paraziták ellen.

Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!

Garantált védelmet nyújt többek között Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, Antrax (lépfene), Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.

Összetevők:

80%-os Grape Vital® grapefruitmag kivonat koncentrátum, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav. Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid.

Alkalmazás: A készítményt hígítatlanul a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1 perc után kifejti hatását, viszont a sporicid hatását 10 perc behatás után éri el és gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszer szag keletkezne.

Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, nem okoz gondot, ha az oldat élelmiszerrel érintkezik.

Kiszerelési egység: 25 ml

Szállítási idő ~2 munkanap.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Grape Vital, (BIO) fertőtlenítő spray” értékelése elsőként

Cím

Go to Top